Guerilla Verde ne-a deschis usile catre noi parteneriate

La Bacau, in urma unei intalniri cu Andreea Chiruta – coordonator voluntari  , care a avut loc intr-una din scolile inscrise in program am continuat campania noastra de constientizare cu ajutorul unui nou partener si anume Centrul Regional de Ecologie Bacau.

In perioada 7 martie – 28 aprilie , 12  voluntari CRE Bacau din 5 licee – Ghe Vranceanu, V. Alecsandri, M. Eminescu, Liceul Economic si C.N. Ferdinand au pornit razboiul impotriva risipei si au colectat peste 800 doze, aproximativ 11 kg de doze . Inarmati cu energie verde si dorinta de a imprima un comportament eco responsabil printre colegii lor si nu numai , voluntarii au sustinut scurte prezentari in cadrul sedintelor saptamanale la care au participat impreuna cu alti colegi, au mers prin scoli, au discutat cu elevii despre reciclarea dozelor si ce e mai important, i-au convins pe majoritatea ca dozele din aluminiu sunt ” magice”: sunt reciclabile 100%, se pot recicla la nesfarsit fara a-si pierde din calitati si pot reveni pe rafturile magazinelor in numai 60 de zile.

Magic, nu-i asa ?

Dorim sa le multumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune, pentru ca EveryCanCounts isi rasplateste campionii!

IMAG0567 IMAG0572 IMAG0574 IMAG0576 IMAG0583 IMAG0584 IMAG0588 IMAG0597 IMAG0604 IMAG0611

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s